Képzési kínálatunk

Szakmacsoportok

Turizmus, vendéglátás
Kereskedelem
Mezőgazdaság

Oktatási, szociális
Építőipari
Pénzügyi, gazdasági

Információk és jelentkezés

Rólunk

A BaBOSS Consulting Büro Oktatási, Tanácsadó és Szolgáltató Betéti Társaság 1997-ben alapított családi vállalkozás. Cégünk létrejöttét indokolta az alapítók több évtizedes múltra visszatekintő részvétele és elhivatottsága mind az iskolarendszerű, mind a felnőttképzés keretén belül zajló oktatásban, közreműködés a szakmai vizsgáztatásban. Szakmai múltunkat megalapozza alapítóink magas szintű vezetői tapasztalata, a szakmákban hosszú időn keresztül betöltött változatos pozíciók, kiterjedt szakmai kapcsolatrendszer, a szakmai szervezetekkel való szoros együttműködés. Cégünk vezetői tisztségviselői szerepelnek a felnőttképzési szakértői névsorban, a szakmai vizsgáztatás elnökei között, és számos rangos tevékenységet végeznek szakterületükön. Részt vettünk tankönyvek létrehozásában, lektorálásában, folyamatosan készítjük oktatást segítő jegyzeteinket, illetve az elektronikus tananyag kifejlesztésében is úttörő szerepet töltöttünk be.

Működésünk során részt vettünk több nappali rendszerű képzés szakmai oktatásában, iskolarendszerben több mint 10 éven keresztül oktattunk az iskolák széles palettájában, a szakmunkás képzéstől a felsőfokú szakképesítésig bezárólag. Igen sok felnőttképzésben, OKJ rendszerű tanfolyamban részt vevő hallgató oktatását bízták ránk az évek során, illetve saját szervezésű OKJ tanfolyamaink palettáját is széles körűre bővítettük. Munkatársainkkal, tanárainkkal a kapcsolat hosszútávú, az elmúlt több mint 25 év során szinte állandó kollégákkal dolgozunk.

    2003.-tól jelentős szerepet vállaltunk az OKJ rendszerében szervezett, legfőképpen a Kereskedelem és a vendéglátás területén folyó szakképesítések megszervezésében, bonyolításában, oktatásában. Ezen képzéseket az alapfoktól az emelt szintig oktattuk, és és vizsgáztattuk, illetve a képzésekhez szükséges tanfolyam jegyzetek elkészítésében is részt vettünk. 

Napjainkra vállalkozásunk fő tevékenységi köre a felnőttképzés, illetve a területhez kapcsolt szolgáltatások. Elsődleges feladatkörünk a tanfolyamszervezés, szakmákat kínálunk a Kereskedelem, Vendéglátás – Turizmus, a Mezőgazdaság, az építőipar, a Szociális és Oktatás, és a Gazdaság szakmacsoportokban.  A fenti szakterületek képzési igényét igyekszünk kielégíteni  tanfolyam kínálatunkkal.. Célunk a problémák rugalmas megoldása, ezért igyekszünk minden helyzetre optimális megoldást találni. Forduljon kollégáinkhoz bátran kérdéseivel, és ők a lehető legkedvezőbb megoldást fogják ajánlani.


Tanfolyamaink szervezése és lebonyolítása, az oktatott tananyag, a felhasznált tankönyvek, illetve a vizsgáztatási rendszer a programkövetelményekben előírt feltételeknek megfelelő. Folyamatosan követjük az esetleges jogszabályi változásokat, ennek megfelelően képzéseink minden esetben megfelelnek a törvényi előírásoknak. Természetesen a BaBOSS Consulting rendelkezik minden szükséges engedéllyel e tevékenység folytatásához. A Cégünknél megszerezhető összes szakképesítés és résszakma államilag elismert, a sikeresen megszerzett tanúsítvány után az akkreditált vizsgaközpontban a szakmai vizsgát megszervezzük. . Hallgatóink számára a záróvizsga bizonyítványt a szerződött vizsgaszervező partnerünk állítja ki.

Tanáraink, oktatóink több éves vezetői pozíciót betöltött szakemberek, magas szintű szakmai gyakorlati tapasztalattal. Előadásaikon az elméleti ismeretek oktatása mellett minden esetben gyakorlati tapasztalatokat is megosztanak a résztvevőkkel. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy hallgatóink minden esetben a legaktuálisabb szakmai ismereteket szerezhessék meg, ezért kollégáinkat rendszeresen tovább képezzük szakmai konferenciákon, és tréningeken való részvétellel.

Képzéseinket országosan  folyamatosan indítjuk. Igény szerint kihelyezett tanfolyami képzéseket is vállalunk, tetszőleges helyszínnel. Az órák során a sikeres szakmai vizsga megszerzéséhez szükséges tananyagon kívül, hallgatóinkkal igyekszünk megosztani mindazokat a gyakorlati tudnivalókat, amelyek egy jövedelmező vállalkozás működtetéshez, és a magas színvonalon végzett szakmai munka teljesítéséhez elengedhetetlenül szükségesek. Tanfolyamaink ezért nemcsak a képzési programban előírt szoros tananyag követésével zajlanak, hanem tanáraink igyekeznek a hallgatókkal személyes kontaktust kialakítani annak érdekében, hogy minél konkrétabb segítséget nyújthassanak nekik. Az óráink hangulata ezért oldottabb, mint ahogy ez a hagyományos iskolarendszerű oktatásban megszokott. Törekszünk arra, hogy előadásaink konzultatív jellegűek legyenek, az óra menetébe teljes mértékben bevonva a hallgatóságot. Ezen módszer eredményeképpen válaszokat kaphatnak az egyéni problémákra, illetve a szakma rejtett ismeretit is elsajátíthatják.

A képzések lebonyolításának folyamatos ellenőrzése, és hallgatóink elégedettségének rendszeres mérése lehetővé teszi számunkra, hogy eddigi hiányosságainkat feltárjuk, és megszüntessük. A minőségirányítási rendszer következetes alkalmazása minden kollégánk számára kötelező, ezáltal biztosítva azt, hogy minden egyes partnerünk számára a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani, és minden hallgatónk elégedetten távozzon tőlünk. Számunkra a legfontosabb, hogy hallgatóink minden tekintetben elégedettek legyenek, ennek a célnak rendeljük alá tevékenységünket.

Cégünk felnőttképzési engedély száma: E/2022/000034

Babos Lászlóné
Cégvezető – Közgazdász tanár
bzsuzsa@baboss.hu