Képzési kínálatunk

Szakmacsoportok

Turizmus, vendéglátás
Kereskedelem
Mezőgazdaság

Oktatási, szociális
Építőipari
Pénzügyi, gazdasági

Információk és jelentkezés

Sikersztorik

Néhány sikeres vállalkozás, melyek vezetői a BaBOSS Consultingnál szereztek szakképesítést

Cafe Limoneti - Limoneti Benois Tamás és Brigi

Kávéház és Koktélbár a Material centerben – A magyar vendéglátás igazi gyöngyszeme, ez a különleges designal és fantasztikus olasz szendvics különlegességekkel, illetve saját recept alapján készülő édességekkel kápráztató üzlet. Nem is szólva a bonbonokról, és a kávékülönlegességekről…
A tulajdonosok varázslatos személyisége, szakértelme, és kreativitása teszi igazán egyedivé és barátságossá ezt a kávézót. A BaBOSS team tagjai törzsvendégek lesznek, ígérjük!!!

Pizza Fortuna - Viktor, a pizzapék

Kiszállítós pizzéria Gödöllőn a Körösfői utcában – A már több területen működő családi vállalkozás újabb üzletét vezeti Viktor. Magas technikai színvonalon berendezett konyha, páratlan szakmai tapasztalat és változatos ízvilággal találkozhatnak a leendő vendégek. A pizzák isteniek, tudjuk, hiszen megkóstoltuk!!! A BaBOSS team nagy bánata, hogy Budapestig nem szállítanak pizzát (de csak azért, mert kihűlne).
 

Rózsaház virágüzlet - Ági és Éva

Virág és Ajándék üzlet az V. ker Nyáry Pál utcában – A Rosehaus tulajdonosai régi barátnők, és életük nagy álmát valósították meg azzal, hogy megnyitották ezt a gyönyörű és exkluzív virágüzletet. Ilyen üzlettel, csak Párizsban, Milánóban és Madridban találkozhatunk. A hölgyek személyisége áthatja az üzlet magával ragadó hangulatát. A képek magukért beszélnek… – A BaBOSS team feleségek gyakran tapasztalhatják az itt kapható virágok szépségét.

INDIGO - Cafe and Restaurant Flavours of India

Singh Gyönygvér és férje – Indiai étterem a VI.kerület Jókai utcában – Dél-Ázsia rejtelmes ízvilága Budapesten. Ez a maga nemében egyedülálló Indiai étterem a varázslatos kelet minden gasztronómiai csodáját elénk tárja. Alkalmunk volt végigkóstolni ezeket a remek ételeket, italokat és desszerteket. Ha ide érkezel, megkóstolhatod például a Pakoda-t, ízlelhestz Samosa-t, esetleg tudni fogod, milyen a Dalak chicken, Palak paneer, Naan, Briryami. És a BaBOSS team mindezt végigette! Nem bántuk meg! Ajánljuk Neked is! Eredeti indiai környezet, indiai szakácsok. Remek kiszolgálás, és fergeteges buli sikerült!