Képzési kínálatunk

Szakmacsoportok

Turizmus, vendéglátás
Kereskedelem
Mezőgazdaság

Oktatási, szociális
Építőipari
Pénzügyi, gazdasági

Információk és jelentkezés

Jelentkezés

Hogyan jelentkezhetek a tanfolyamokra?

Telefonon

Amennyiben nem teljesen biztos abban, hogy Önnek pontosan milyen végzettségre lenne szüksége, illetve tanácstalan, hogy tanfolyamaink közül melyiket válassza, vagy bármilyen egyéb kérdése merül fel képzéseinkkel kapcsolatosan, úgy keresse tanfolyamszervező kollégáinkat hétfőtől péntekig 10 – 18 óráig. Jelentkezési szándékát jelezheti kollégáinknál, akik regisztrálják Önt a választott tanfolyamra, és ezt emailban vissza is igazolják Önnek a részletes beiratkozási információkkal egyetemben.

Tanfolyamszervezők, hívhatóak hétfőtől péntekig 10 - 18 óráig:

Ügyfélszolgálatunk, hívható hétfőtől péntekig reggel 8 és 16 óra között:

Személyesen

Amennyiben a személyes jelentkezési formát részesíti előnyben, úgy természetesen lehetősége van személyesen beiratkozni bármely képzésünkre, illetve készséggel állunk rendelkezésére személyes tanácsadással is.

Kérjük amennyiben személyesen szeretne felkeresni minket, minden esetben egyeztessen időpontot tanfolyam szervezőinkkel!

Ügyfélszolgálatunkon (előzetes időpont egyeztetés szükséges!!):

2220 Vecsés Nagysándor József u. 17/a. Hétfőtől Péntekig 8 óra és 16 óra között.

Továbbá lehetőség van személyes beiratkozásra az oktatások helyszínén is, előzetes időpont egyeztetés után.

Online

A chekbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A chekbox kipipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti